Круизи


Искате да обиколите света с околосветски круиз и да се насладите на незабравими чудеса? Няма проблем! #МЯСТОТО Ви предлагаме, да се насладите на екзотични морски и речни круизи на най-ниски цени, които ще ви оставят без дъх. Планувайте Вашият средиземноморски круиз с флотилията на MSC в Средиземно море, круиз от Кариби, Рим, Маями, Дубай или Гръцки острови. Гарантирантираме Ви най-евтините оферти за круизи в цял свят! Изкъпете се в тюркоазените води на екзотичните Кариби, печете се на слънце, поплувайте. Или просто мързелувайте и се радвайте на гледката, докато отпивате Вашият коктейл, изглегнат на шезлонг на борда на едни от големите лайнери в света. Изживейте Вашата арабска приказка с круиз от и до Дубай с невероятните културни и архитектурни чудеса, които предлага емирството! Бурдж Кхалифа - най-високият небостъргач в света и Dubai Mall - най-големият мол в света определено си заслужават гледката! 

Освен тези Ви предлагаме и една от най-атрактивните и изключително красиви обиколки с круиз на забележителните Гръцки острови. Там ще се радвате на възможността да се потопите на изяществото на островите Санторини, Крит, Милос и Миконос - кой от кой по невероятен. Разбира се, с но това вариантите за околосветски круиз далеч не се изчерпват. А може би околосветските пътешествия не са за Вас? Заповядайте на речен круиз по Дунав или Рейн. А защо не и по една от най-старите реки в света, където древните цивилизации са ползвали реката, като основа на тяхната водоснабдителна система. Днес най-вече позната, че е най-дългата река в света - реката Нил! Само изберете вашата дестинация.

Не чакайте за круизи 2020 година - направете Вашият избор още сега!


Не се колебайте да разгледате и нашите изкушаващи предложения за почивка в България, почивка в чужбина или екскурзии в чужбина на най-ниски цени!

#МЯСТОТО - точното място за почивка и екскурзия в България и чужбина!


круизен кораб в океана