Екскурзии в чужбина

Търсите място за екскурзия в чужбина? Няма проблем! Ние от #МЯСТОТО искаме, да Ви предложим и няколко невероятно красиви места за екскурзия в чужбина.
Обичате археологията и приключенията са вашата страст? Тогава, нека ви разходим из величествените пирамиди, статуята на Сфинкса и разходка с балон през река Нил с екскурзия в Египет. Интересувате се от различните култури по света? Заповядайте на опознавателна разходка в света на ориента и невероятните културни и архитектурни чудеса в лицето на най-високият небостъргач в света Бурж Кхалифа и най-големият мол в света Dubai Mall с екскурзия в Дубай. Падате си кулинар и разнообразните и екзотични подправки са Ваша страст - заповядайте на място, където ще намерите хиляди подправки от цял свят на едно място - добре дошли в сърцето на ориента и "Пазарът на поправките" или т.нар Египетския пазар в Истанбул!

А какво по-прекрасно и от малко екзотика в сърцето на Средиземноморието с лазурните води на Тунис? А може би ориента и източната култура не е за Вас? Заповядайте на по чаша светло пиво с история датираща още от началото на 993г. в един от признатите за най-красиви градове в света и столицата на бирата - Прага! Не пиете? Тогава заповядайте на чаша горещ ароматен чай и бисквити с малка разходка до Лондон и най-голямото Виенско колело в света - Окото на Лондон. А може би дъждовен Лондон е твърде мрачен за Вас, тъй като си падате повече романтици по душа? Заповядайте на малка закуска с кроасан и еклер или изискана вечеря с най-различни вина и сирена в някой от ресторантите в Айфеловата кула с екскурзия в столицата на любовта - Париж! 

Не се колебайте да разгледате и нашите изкушаващи предложения за почивка в България, почивка в чужбина или круизи на най-ниски цени!

#МЯСТОТО - точното място за почивка и екскурзия в България и чужбина!