Почивки в чужбина

Ние от #МЯСТОТО, като виртуален католог и пътеводител искаме, да Ви предложим освен почивки в България и няколко невероятни места за почивка в чужбина. Предлагаме Ви, да прекарате Вашите незабравими летни мигове в райските кътчета за отдих в Турция, като Ви предлагаме почивка в Анталия или почивка в Мармарис. Разбира се, за къде и без плажовете на Гърция за една изпълнена с емоции почивка в Халкидики. Какво по-прекрасно от вдъхновяваща разходка до най-красивия и изящен остров Левкада и невероятните Йонийски острови.

Няма как да не останете безмълвни от удивителното съчетание на каменистите песъчинки, играещи си със слънчевите лъчи, лекият и ведър полъх на летния бриз и жаркото слънце над хоризонта. И ако случайно все още не сте изгубили ума и дума, то в мига в който видите тюркоазеното си отражение във водите на едно не малко известно райско кътче, наречено Порто Кацики, то крайно време е! Плажът не случайно е сред топ 10 на най-приказните места за отдих и почивка в света! Насладете му се! Изживейте една незабравима почивка в чужбина!

Желаете нещо по-екзотично? Насладете се на жаркото слънце на плажовете в Индонезия с една незабравим почивка в Бали. Да се печете на слънце, да поплувате, да карате сърф, да се гмуркате из кристално чистите води. Или просто да се любувате на прекрасното време и гледка, която се открива пред Вас на хоризонта. А защо не просто да помързелувате? Кое точно да изберете? А защо трябва да свеждате избора си до само едно нещо? Изживейте една незабравима и изпълнена с емоции лятна почивка в чужбина, така както Вие искате. Изборът е изцяло Ваш. 


Не се колебайте да разгледате и нашите изкушаващи предложения за почивка в България, екскурзии в чужбина или круизи на най-ниски цени!

#МЯСТОТО - точното място за почивка и екскурзия в България и чужбина!


мъж и жена лежат на шезлонг и си почиват на плаж в чужбина